top of page
Writer's pictureBea Konyves

Aș fi putut să-mi port Pantofii Noroioși azi la facultate




Aș fi putut să-mi port Pantofii Noroioși azi la facultate. M-aș fi trezit la 8, aș fi ieșit din pat la 9, și aș fi mâncat micul dejun. Aș fi lucrat puțin și-apoi m-aș fi uitat la cursul de azi. Apoi pe la 11.30 aș fi început să mă îmbrac, iar la 12 aș fi ieșit din casă să merg la facultate.


Totuși la ora 11.30 eram tot în pijama, iar la 12 tot în casă. La ora 1 a trebui doar să dau click pe un link și să intru într-un meeting pe Microsoft Teams. Și a fost minunat să ne întoarcem și să povestim despre Modernism și să ne împărtășim gândurile și ideile, dar nu-i la fel ca atunci când ești față în față. Nu curge la fel conversația…


Online-ul și Offline-ul trebuie să funcționeze în paralel. Ador să accesez materiale online, chiar și să vorbesc cu oameni online sau să am evenimente și întâlniri online. Ador să folosesc instrumente digitale. DAR nu-i suficient… Așadar, hai să stăm în casă, să ne vaccinăm când putem, să facem pandemia asta să place și-apoi, hai să vedem cum putem să scoatem tot ce-i mai bun din tot ce-am învățat.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page