top of page
Writer's pictureBea Konyves

Asta a fost o zi


Duminicile sunt de obicei zile nu foarte active. Fie sunt leneșe sau, dacă suntem obosiți la finalul zilei, e pentru că am fost pe afară, explorând, întâlnindu-ne cu prieteni etc. Dar Duminica asta a fost o Duminică plină.


Am început relativ devreme cu o sesiune de cumpărături de Crăciun, finalizând astfel cadourile pe care le trimitem acasă, în România. Apoi, în drum spre casă, am găsit o comodă cu trei sertare. Așadar, eu și V am decis să o aducem la noi în cameră. Și fix când am ajuns acasă, am sărit într-un call cu ai mei și cu unchiul & vărul meu din America pentru că e ziua vărului meu. (Îl știți și voi. E Casi. A fost invitat aici acum ceva vreme.) Apoi, cât timp vorbeam cu ei, SURPRIZĂ! - au venit instalatorii să schimbe unul dintre calorifere. Picura, iar centrala protesta uneori, așa că era musai să fie reparat.


De asemenea, în România e zi de vot. Eu am votat prin corespondență, ai mei au votat azi. Mulți prieteni de-ai mei au votat azi ceea ce e minunat. Să sperăm la ce e mai bine. Următoarele alegeri sunt peste 4 ani.



5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page