top of page
Writer's pictureBea Konyves

Aproape 2020


Mă întreb… oare să îți cumperi o șampanie mai scundă decât cartea pe care o citești (pentru că știi că nu bei mai multă) e o dovadă de autocunoaștere? În orice caz, e dovada că știi ce ai nevoie și încerci să reduci cât de mult risipa. Tot din acest motiv în seara asta vom mânca pizza în loc să gătim tot felul de mâncăruri pe care am ajunge să le aruncăm pur și simplu la gunoi.


Dacă vă întrebați unde vom mânca noi pizza de Anul Nou, răspunsul este: acasă. O să avem o seară relaxantă acasă, mâncând pizza, vom bea cocktailuri și ne vom uita la filme. Știu, știu… Londra, artificii, spectaculos, dar de asemenea aglomerat și gălăgios. Anul trecut din cauza artificiilor de acasă iubitul meu câine a fugit de acasă și s-a întors numai la amiază în 1 ianuarie. Un câine bătrân ca Blacky nu merită stresul artificiilor. De fapt, niciun câine, nicio pisică, nicio țestoasă, nicio pasăre, niciun hamster, niciun porcușor de guineea, niciun *inserează aici orice animal* nu merită asta și de aceea încep să îmi displacă artificiile în general.


Vă doresc tuturor să vă distrați deseară în felul vostru, dar, vă rog aveți grijă de voi și gândiți-vă la toate ființele vii din jurul vostru. În 2020, fie ca șampania să vă fie suficientă și cărțile plăcute!

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page