top of page
  • Writer's pictureBea Konyves

An nou, folder nou



De când am început să folosesc Google Drive ca locul principal în care stochez orice lucrez, am început să fiu mult mai organizată când vine vorba de foldere și ce merge unde. Chiar acum am o mulțime de foldere într-o mulțime de alte foldere. Așadar, un nou an înseamnă un nou folder pentru toate cele 365 de Aventuri ale Pantofilor Noroioși pe care le voi scrie în 2021.


Mi se pare că acest folder e atât de satisfăcător. Și (lăsând modestia la o parte) mi se pare că și conceptul postărilor mele zilnice de Muddy Shoes e satisfăcător. Niciodată nu știu despre ce voi scrie mâine sau peste două zile sau pe vremea asta anul viitor. Știu că nu e tocmai cea mai bună chestie pentru algoritmul social media și pentru publicul meu pentru că nu postez la aceeași oră în fiecare zi, dar încerc să rămân sinceră, iar dacă am o zi plictisitoare voi posta la ora 2 sau ceva, iar dacă am o zi plină și captivantă voi posta seara târziu.


Dar cel mai important lucru despre Pantofii mei Noroioși este că mă fac să rămân pe fază căutând ceva de scris în fiecare zi. Acum am un nou folder numit 2021, cu un singur document numit #Adventures of the Muddy Shoes 2021 1. Cum voi umple acest folder? Ce se va întâmpla? Vom vedea.


Dar nu mi-e ușor nici mie a trăi și-apoi a scrie” - Robin and the Backstabbers

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page