top of page
Writer's pictureBea Konyves

20. Zi despre recuperare - Poveste Adevărată PARTEA 2



(Aceasta este o poveste adevărată prin care a trecut Mami în 2012 și din moment ce Octombrie este dedicată Conștientizării Cancerului de Sân am decis să scriu 2 povești scurte despre ea. Aceasta este PARTEA 2.)



Bineînțeles, sesiunile de chimio s-au terminat. Analizele ei erau curate acum - a înfrânt cancerul. A avut de făcut radioterapie și hormonoterapie, dar nu erau la fel de invazive ca și chimio și atunci și-a început recuperarea.


Încet, i-au crescut părul și sprâncenele mai faine ca niciodată. A început să simtă iar gustul mâncării și nu o mai dureau unghiile. Strălucea din nou. Și acum, se simte mai bine ca niciodată. Au trecut 8 ani și dacă ați văzut-o vreodată, o să știți exact la ce mă refer când zic că e cea mai pozitivă influență din viața oricui.


Probabil cel mai important motiv pentru care toată experiența ei a mers relativ ușor este că mereu are încredere în doctorii ei. Și le pune întrebări oricând e în dubiu despre orice. Mai are și norocul să găsească cei mai profesioniști și prietenoși doctori oricând are nevoie de ei.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page