top of page
Writer's pictureBea Konyves

19. FĂRĂ sân - Poveste adevărată PARTEA 1




(Aceasta este o poveste adevărată prin care a trecut Mami în 2012 și din moment ce Octombrie este dedicată Conștientizării Cancerului de Sân am decis să scriu 2 povești scurte despre ea. Aceasta este PARTEA 1.)


Era August 2012 când a simțit că ceva era în neregulă cu unul din sânii ei. Nesiguranță, frică, confuzie… Peste câteva săptămâni a primit rezultatul - era cancer. A înțeles situația și tot ce era de făcut așa că a luat totul pas cu pas cu curaj. Moralul ei a fost(și este) contagios așa că atâta timp cât ea era optimistă, noi nu aveam altă variantă.


Când i-a zis doctorul că va fi nevoie să-i taie sânul, răspunsul ei a fost „Okay!”. Ceea ce, după reacția medicului, probabil nu era cel mai comun răspuns. După operație, am descoperit o legendă despre Amazoane care se spune că își tăiau un sân pentru a putea mânui arcul mai bine. Și, sincer, cred că povestea o descrie foarte bine - e o luptătoare de când se știe.


Cea mai grea parte a venit când a început să facă chimio. Pierderea părului, pierderea gustului, unghii dureroase, uneori greață. Totuși, optimismul ei a fost mereu acolo. A trecut prin toate cu un zâmbet sincer pe față.



9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page