top of page
Writer's pictureBea Konyves

14. Parcă ar fi frumoasa adormită


Aurora nu putea să doarmă. De fapt, nu putea să doarmă de când avea 16 ani. Ceva ciudat s-a întâmplat, parcă ar fi fost un blestem, și apoi pur și simplu nu-și mai putea închide ochii pentru mai mult de câteva minute odată. Chiar și clipitul era prea mult uneori.


Așa stă ea în pat în fiecare noapte, se întoarce și se foiește, urmărind mereu cum trec orele în liniște. Avea timp să facă orice își dorea. Putea să citească, să asculte muzică, să cânte - orice. Și dimineața rareori se simțea obosită. Doar uneori i se făcea somn și încerca să își închidă ochii pentru câteva minute. Dar, de fiecare dată când făcea asta, niște monștri oribili ieșeau din toate colțurile minții ei și o trezeau.


Până a împlinit 20 de ani. Atunci a cunoscut persoana care putea să o facă să adoarmă. Tot ce avea nevoie era un sărut, o îmbrățișare sau o mângâiere de la persoana ei și toți monștrii oribili fugeau. I-a luat 4 ani să-și înfrângă monștrii, dar a făcut-o într-un final când a găsit persoana potrivită care să lupte de partea ei.



4 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page