top of page
Writer's pictureBea Konyves

11. O viață pe care ai luat-o




TRIGGER WARNING! În acest short story vorbesc despre depresie severă, nepăsare și suicid. Desenul care acompaniază acest story este și el explicit despre tema suicidului.


Ajungi acasă de la muncă și își găsești fiica plângând în baie. Îi spui să se adune și să iasă de acolo. „Ce-i cu atâta dramă?”. Începi să faci mișto de ea. Se uită la tine cu nervi în ochi și merge în camera ei.


Dimineața următoare îți spune că ar vrea să meargă la un psiholog. Îți spune că are gânduri suicidale și că noaptea trecută a decis că trebuie să facă ceva în legătură cu asta. „Ce-o să spună oamenii despre tine? Nu ești nebună. Du-te odată la școală. O să întârzii.” Ești convinsă că exagerează. O să treacă peste asta, orice-ar fi. Ai un job stresant și facturi de plătit. Cum își permite să se plângă de viața ei?


Vii acasă și o găsești iar plângând. „M-am săturat de toate astea. Adună-te. Nu am timp de căcaturile tale de adolescentă.” Te culci devreme. Dimineața găsești un bilet în fața ușii de la dormitor. Îl citești și intri val-vârtej în camera ei. … Dar era un copil atât de fericit și avea o viață așa bună. Nu înțelegi cum a putut face așa ceva...



1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page